Splash Lite 1.4


Splash Lite 1.4 | 9Mb | 3Mirrors

Daha önceden bildiğimiz Splash player'ın yeni sürümü: Görsellik olarak yeni bir olay yok fakat yeni versiyonunda dosya ilişkilendirme yelpazesini genişletmiş fibi görünüyor ama yine önceki sürümde olduğu gibi ne yazıkki bunda da flv desteği yok yeni olarak MP3\AAC, M4V ve M4A dosya formatlarını desteklemeye başlamış ayrıca dil seçenekleri artırılmış fakat 16 tane dilin içinde türkçe yer almıyo:( düşük kalite videoları destekleme özelliği eklenmiş(15p ve 20p) Benim keşfettiklerim bu kadar gerisi size kalmış:) Bilmeyenler için tekrar açıklayayım program çok kullanışlı kolay bir kullanıcı arayüzüne sahip ve ufak boyutlu olması da cabası kota dostudur, en önemli özelliği olsa gerek oldukça marifetlidir bu ufaklık hemen hemen tüm video dosyalarını oynatabiliyor ve görüntü kalitesi tartışılmaz(yani onlarca yüzlerce mblık programlardan çok çok daha iyi) ve ekran kartı destekleyenler için video oynatmak için ekran kartı hızlandırıcısı kullanılabiliyor.


Bu programı bir kerecik deneyin görüntü kalitesi kendisini diğer video playerlardan direk ayırıyor ayrıca piksel hatalarını düzeltip ekran daki bozulmaları en aza indiriyor. Hd Videolar için Harika bir Çözüm olan Splash Lite'ı tanıyalım. Oldukça şık, sade, becerikli bir oynatıcı splash. Avi, mkv, mp4, mov gibi popüler uzantılı videoları (ekstra codec yüklemeden) oynatıyor (malesef flv yok henüz). 720p ve 1080p videoları, ekran kartınında hızlandırıcısını kullanarak sorunsuz oynatıyor. Ve hızla geliştiriliyor, umarım çok daha iyi olacak.

Tavsiyem indirin bi görün, beğenmezseniz silin gitsin zaten 8mb bişey.

Bu arada ekran kartının hızlandırıcısını kullanması için bir tik koyacağız. Şöyle ki: Splash Lite ı açtıktan sonra fareyi üstteki splash lite yazısına doğru götürün, gizli olan menü çıkacak. Settings e tıklayın Video sekmesine gelin ve use hardware acceleration yazısını tikleyin
Subtitles sekmesini tıklayın ve automatically load subtitles from file a da tıklayınki altyazıları otomatik yüklesin. ve OK tıklayın.

Özellikleri:
# Video dosyalarını başarılı bir şekilde oynatabilir
# Altyazı desteği vardır
# Videolardan anlık görüntü alıp resim dosyası olarak kaydedebilir
# Tekrarlama özelliği vardır
# Video kalite ayarı yapabilir
# Ses çıkış ayarlaması yapabilir
# Altyazı ayarlama ile 3 farklı font büyüklüğü seçilebilir
# Altyazı senkronize özelliği vardır
# TV kartlarını otomatik algılayarak program içerisinde tv kanallarını gösterebilir
# TV yayınlarının sinyal kalitesini gösterebilir
# Çalma listesi oluşturabilir
# Ve dahası..



http://hotfile.com/dl/44273339/cfa4b6d/Splash_Lite_1.4.rar.html